CSP Turvapiiri - päivittäistä turvaa liiketoiminnallesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

CSP Securityn Turvapiiri -palvelu antaa päivittäistä turvaa liiketoiminnallesi ehkäisemällä ja hoitamalla omaisuuteen sekä henkilöihin kohdistuvia uhkia.

Turvapiiri -palvelu perustuu säännöllisiin tarkastuskäynteihin sekä yllättävien tilanteiden hoitamiseen nopeasti ja huomaamattomasti. Hälytystilanteissa kantakaupungin alueella olemme paikalla keskimäärin seitsemässä minuutissa.

Turvapiiri -palvelu suunnitellaan ja räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa tämän tarpeita vastaavaksi. Toimimme pääasiassa Helsingin kantakaupungin alueella.

Keskimääräinen
saapumisaika

7
minuuttia

Hälytystehtäviä
vuodessa

Yli
1600

Henkilöstön keskimääräinen
työkokemus alalta

10,4
vuotta

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme varmistaa turvallisuuden ja häiriöttömyyden kaikissa tilanteissa. Kohteesta riippuen voimme toimia joko järjestyksenvalvojana tai vartijana. Näin varmistamme, että kaikenlaiset tilanteet hoidetaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla tehokkaasti ja nopeasti.

Keskity itse liiketoimintasi pyörittämiseen

Turvallisuus ja häiriöttömyys ovat asioita, joista ei voi tinkiä, oli kyse sitten henkilöistä tai omaisuudesta. Turvallisuusriskeihin olisi hyvä varautua ja pyrkiä ennaltaehkäisemään mahdollisia omaisuus tai -henkilövahinkoja.

Turvapiiri -palvelu auttaa sinua ennakoimaan ja vähentämään turvallisuusriskejä, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi ja asiakkaidesi palvelemiseen.

Ohessa esimerkkejä tilanteista, joissa yrityksemme voi auttaa teitä liiketoimintanne sujuvuuden parantamiseksi:

  • Järjestyshäiriöiden nopea ja tehokas hallinta ravintoloissa ja palvelualan liikkeissä
  • Myymälävarkauksien vähentäminen
  • Turvallisuuden ja viihtyvyyden ylläpito kaikissa asiakaspalvelutilanteissa
  • Tulemme paikalle keskimäärin 7 minuutissa!

Jo yli 150 tyytyväistä asiakasyritystä

Turvapiiri-palvelu nyt uusille asiakkaille kampanjahintaan!

Täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätalöity CSP Turvapiiri on aina erittäin kustannustehokas ratkaisu, sillä maksat vain niistä palveluista joita tarvitset.

Jätä yhteystietosi lomakkeelle niin otamme sinuun yhteyttä pian. Voit myös tiedustella palvelusta lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

asiakaspalvelu@citysecurity.fi
p. 010 279 41 06

CSP Turvapiirin saatavuusalue

Tietoa CSP Securitystä

CSP Security on vastuullinen korkealaatuisia turvallisuuspalveluita tuottava yritys, joka palvelee yli 150:tä asiakasta pääkaupunkiseudulla. Turvallisuusalan ammattilaisillamme on pitkä kokemus asiakaslähtöisten turvallisuuspalveluiden tuottamisesta eri toimialoilla. Asiakkaanamme voit olla varma, että turvallisuutesi on hyvissä käsissä.

CSP Security on poliisihallituksen hyväksymä vartiomisliike.

Vartioimisliike CSP City Security Partner Oy | Lupanumero SMD No/2008/1093 | info@citysecurity.fi | PL 158 00511 Helsinki

Kuva: Benjamin Horn / Flickr